• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Spaans

Er gaat niets boven gezellig tapas maken en eten. Tijdens onze kookworkshop Spaans kun je niet alleen gezellig tafelen met jouw vrienden, familie of collega’s. De kookworkshop staat in het teken van dat je zelf de Spaanse hapjes kookt. We hebben ons karakteristieke pand in het hartje van Alkmaar omgetoverd tot een gezellig huiskamer restaurant met een moderne keuken waar de groep gezamenlijk Spaanse tapas gaat maken.

Emmy en Wilma organiseren de kookworkshop Spaans. Wij zetten alle ingrediënten klaar, geven aanwijzingen en springen bij waar nodig. We stemmen van tevoren met de opdrachtgever af welke gerechten het betreft. In de meeste gevallen gaat het om een veelzijdig tapas buffet met o.a. empenada, chorizo, calamares, paella, pinchos pollo, Baskische gehaktballetjes, gemarineerde olijven, manchego met kweeperen gelei, tortilla, kipdrumsticks met Spaanse pepers, vers gebakken brood met tapenade / aiolie, en een Spaanse kruidige ovenschotel.

Veelzijdige kookworkshop Spaans volop gezelligheid

Bij de ene groep gaat het vooral om de sfeer, de andere groep zoekt culinaire uitdagingen. Wij kunnen op beide vlakken goed uit de voeten. We houden erg veel van gezelligheid en tegelijk van lekker eten. Spaanse tapas eten is niet alleen lekker, het is ook nog eens erg feestelijk en veelzijdig. Tapas zijn ideaal voor een kookworkshop.

Kookworkshop Spaans in de Alkmaarse binnenstad

Wij organiseren veel kookworkshops voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. Doe eens wat leuks met het team! Tijdens het koken en tafelen is er volop ruimte om elkaar luchtig te spreken. Kom eens los van de dagelijkse sleur en spreek eens af met jouw collega’s in een gezellige smaakvolle ambiance. Een groot voordeel is onze locatie in de oude Alkmaarse binnenstad. Na de kookworkshop zijn de gezellige cafés op een steenworp afstand. Kijk ook eens op:

Vraag stellen