• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Spaans met bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een creatieve teamactiviteit voor het bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een kookworkshop Spaans in hartje Alkmaar. De spaanse kookworkshop organiseren wij in de karakteristieke Hekelstraat, één van de leukste straatjes van Alkmaar, omgeven door karakteristieke pandjes, gezellige cafés en speciaalzaken.

De kookworkshop biedt de perfecte combinatie van een gezellige groepsactiviteit, tafelen en u zit in no time in de gezellige Alkmaarse binnenstad. Kortom bel Samen in de Keuken eens voor de beschikbaarheid, de prijzen en de kookworkshop details. De kookworkshop Spaans is enorm populair bij bedrijfsuitjes. Tapas zijn een lust voor de smaak. Het is bovendien erg leuk om met een teamuitje veelzijdige hapjes te maken.

Tapas, paella, chorizo, calamares, empanada, samen met uw collega’s gaat u heerlijke hapjes koken. Wij zetten de ingrediënten voor de groep klaar en geven aanwijzingen. De keuken is groot genoeg voor groepen van tot maximaal 25 personen. We maken er een sfeervolle gezellige kookworkshop van. Mooie serviezen, culinaire specerijen, kookaccessoires, aan vele details wordt gedacht.

Als u niet houdt van Spaanse tapas dan kun je bij ons ook terecht voor een Italiaanse of zelfs Marokkaanse kookworkshop. Kortom uw bedrijfsuitje in Alkmaar wordt een gezellig en smaakvol succes als je bij ons komt kokkerellen en dineren.

Tip: Spaanse catering voor bedrijfsfeesten en evenementen

Informatie & Reservering