• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Spaans met netwerkbijeenkomst

Een Spaanse kookworkshop is bij uitstek een geschikte gelegenheid voor netwerkbijeenkomsten. Emmy en Wilma creŽren een ontspannen sfeer om smaakvol te dineren en informeel te netwerken. De nadruk ligt doorgaans op een gezellige avond met heerlijke hapjes. In de tussentijd biedt de spaanse kookworkshop een geweldige faciliteit om onder het genot van een lekkere tapas elkaar beter te leren kennen.

De kookworkshop biedt de perfecte combinatie van een gezellige groepsactiviteit, tafelen en u zit in no time in de gezellige Alkmaarse binnenstad. Kortom bel Wilma of Emmy eens voor de beschikbaarheid, de prijzen en de kookworkshop details. En maak de lekkerste tapas samen met zakenpartners of potentiŽle klanten tijdens de kookworkshop Spaans. Tapas zijn bij uitstek gezellige, veelzijdige en lekkere netwerk borrelhapjes.

Tapas, paella, chorizo, calamares, empanada, samen met uw zakenrelaties gaat u heerlijke hapjes koken. Wij zetten de ingrediŽnten voor de groep klaar en geven aanwijzingen. De keuken is groot genoeg voor groepen van tot 25. We maken er een sfeervolle gezellige kookworkshop van. Mooie serviezen, culinaire specerijen, kookaccessoires, aan vele details wordt gedacht.

Als u niet houdt van Spaanse tapas dan kun je bij ons ook terecht voor een Italiaanse of zelfs Marokkaanse kookworkshop. Kortom uw netwerkbijeenkomst in Alkmaar wordt een gezellig en smaakvol succes als je bij ons komt kokkerellen en dineren.

Tip: Spaanse catering voor bedrijfsfeesten en evenementen

Informatie & Reservering