• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Spaans met vrijgezellenfeest

Zoek je een creatieve en betaalbare activiteit voor een vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een kookworkshop Spaans middenin het gezellige centrum van Alkmaar. Wij begrijpen dat jullie graag willen stappen op het Waagplein of de Platte stenenbrug in Alkmaar. De spaanse kookworkshop houden wij in de Hekelstraat, vlakbij de gezellige cafés.

De kookworkshop biedt de perfecte combinatie van een gezellige groepsactiviteit, tafelen en je zit in no time in de gezellige Alkmaarse binnenstad. Kortom bel Wilma of Emmy eens voor de beschikbaarheid, de tarieven en de kookworkshop details. De kookworkshop Spaans is enorm populair bij vrijgezellenfeesten. Tapas smikkelen heerlijk en gezellig weg. Het is bovendien erg leuk om met een vrijgezellenfeest allerlei speciale hapjes te maken.

Tapas, paella, chorizo, calamares, empanada, samen met jouw vrienden ga je de lekkere gerechten maken. Wij zetten de ingrediënten voor jullie klaar en geven uitleg. De keuken is groot genoeg. We maken er een sfeervolle gezellige kookworkshop van. Mooie serviezen, culinaire kruiden, kookaccessoires, aan vele details wordt gedacht vanuit ons karakteristieke pand in hartje Alkmaar.

Als je niet houdt van Spaanse tapas dan kun je bij ons ook terecht voor een Italiaanse of zelfs Marokkaanse kookworkshop. Kortom jouw vrijgezellenfeest in Alkmaar wordt een gezellig en smaakvol succes als je bij ons komt kokkerellen en dineren.

Tip: Spaanse catering voor jouw bruiloftdiner

Informatie & Reservering