• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Spaanse catering met zelfgemaakte buffets

U zoekt een catering met lekkere verse Spaanse tapas en salades. Wij komen graag bij u langs met zelfgemaakte delicatessen. Van Baskische gehaktballetjes tot gemarineerde olijven, van Tortilla tot Chorizo, wij komen uw feestje graag opfleuren met Spaanse delicatessen. Wij serveren de gerechten met een lach, want we houden niet alleen van lekker eten maar ook van gezelligheid. Maak jouw feest compleet met de Spaanse catering op maat.

Kijk eens op onze menukaart voor Spaanse catering:

Spaanse catering met volop mogelijkheden

Bel ons even voor overleg. Wij zijn flexibel en houden ervan om rekening te houden met uw smaak. Dat is ook het leuke van Tapas en Paella. We kunnen verschillende kanten op met de Mediterrane vis- en vleeshapjes. Zo hebben we volop ideeën voor  culinaire fijnproevers. Onze Spaanse catering is pas echt geslaagd als de gasten zich vermaken en genieten van de heerlijke gerechten.

We houden rekening met uw budget en met een goede smaak. Maak van jouw lunch of diner een feest met de professionele Spaanse catering van Samen in de Keuken. Wij touren door heel het land voor partijen vanaf 25 gasten. U treft op onze menukaart een aantal ideeën zoals het Tapas buffet. Wij kunnen de Spaanse catering uitbreiden met allerlei culinaire hapjes, echt Spaans servies en luxe amuses.

Vraag stellen

Spaanse catering ook voor uw regio:

Spaanse catering in Alkmaar Spaanse catering in Haarlem
Spaanse catering in Amsterdam Spaanse catering in Hoorn
Spaanse catering in het Gooi Spaanse catering in Leiden
Spaanse catering in Den Haag Spaanse catering in Rotterdam
Spaanse catering in Delft Spaanse catering in Zeeland
Spaanse catering in Brabant Spaanse catering in Utrecht
Spaanse catering in Almere Spaanse catering in Friesland
Spaanse catering in Gelderland Spaanse catering in Overijssel