• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Spaanse catering voor regio Amsterdam

Wij komen graag met onze Spaanse catering langs op uw party of evenement in de regio Amsterdam. Home made tapas, Empanada gevuld met chorizo, heerlijke vispaella, Baskische gehaktballetjes, gemarineerde olijven, Manchego, Pinchos Pollo, Kipdrumsticks met Spaanse pepers, tapenade, aiolie, tortilla, echte Spaanse paella, diverse soorten meloen en een Spaanse kruidige groenteschotel uit de oven. Voor een Spaanse catering bel je met Samen in de Keuken.

U heeft bij ons de keuze uit o.a. een Tapas buffet, Paella buffet en een Spaanse salade buffet. Deze bereiden we met veel zorg en bezorgen deze op uw feestje in de regio Amsterdam. Overleg even met ons over de buffets. We kunnen natuurlijk allerlei culinaire gerechten toevoegen. Graag zelfs, we houden van verrassende Tapas en smaakvolle amuses. Wij vinden het gezellig om terplekke de gerechten te serveren op een mooi servies met een lekkere Spaanse wijn erbij.

Wij regelen de Spaanse catering voor o.a. familiediners, bedrijfsfeestjes, evenementen en bruiloften. Wij maken van jouw feestje een FEEST! Ook voor kleine gezelschappen komen wij langs in Amsterdam. Een leuke tip is ook onze echte Spaanse kookworkshop. We zijn gevestigd in hartje Alkmaar in de Hekelstraat. Kortom een leuke combinatie voor gezellig koken, dineren met gezellige cafés nabij voor een drankje erna.

Vragen & informatie