• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Spaanse catering voor regio Overijssel

Wij komen graag met onze Spaanse catering langs op uw party of evenement in de regio Overijssel. Home made tapas, Empanada gevuld met chorizo, heerlijke vispaella, Baskische gehaktballetjes, gemarineerde olijven, Manchego, Pinchos Pollo, Kipdrumsticks met Spaanse pepers, tapenade, aiolie, tortilla, echte Spaanse paella, diverse soorten meloen en een Spaanse kruidige groenteschotel uit de oven. Voor een Spaanse catering bel je met Samen in de Keuken.

U heeft bij ons de keuze uit o.a. een Tapas buffet, Paella buffet en een Spaanse salade buffet. Deze bereiden we met veel zorg en bezorgen deze op uw feestje in de regio Overijssel. Overleg even met ons over de buffets. We kunnen natuurlijk allerlei culinaire gerechten toevoegen. Graag zelfs, we houden van verrassende Tapas en smaakvolle amuses. Wij vinden het gezellig om terplekke de gerechten te serveren op een mooi servies met een lekkere Spaanse wijn erbij.

Wij regelen de Spaanse catering voor o.a. familiediners, bedrijfsfeestjes, evenementen en bruiloften. Wij maken van jouw feestje een FEEST! Voor gezelschappen vanaf 25 personen komen wij langs op locatie in Overijssel. Naast de Spaanse buffets kunnen wij u ook ter dienst zijn met tentverhuur, serviesverhuur en het uitserveren van de gerechten. Wij houden van gezelligheid en lekker eten.

Vragen & informatie