• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Spaanse catering - Tapas

Het zal nooit ontbreken aan overheerlijke tapas als wij langskomen met onze Spaanse catering. Tapas zijn kleine hapjes voor bij de borrel of als diner. Ze zorgen voor een lekker veelzijdig buffet met heerlijke mediterrane smaak. We kunnen de tapas uitserveren op speciaal Spaans tapas servies om de Mediterrane sfeer kracht bij te zetten. Wij beschikken over een mooie kaart Tapas die u kunt bestellen voor de catering. Van vis, vlees tot salades. Koken & Tafelen doe je met Samen in de Keuken.

Tapas geschikt voor buffet, feestje en evenement

Als u er goed over nadenkt dan zijn tapas bij uitstek geschikt voor uw feestje of evenement. Het zijn kleine hapjes die de gasten zittend en staand kan verorberen. Daarbij zijn er veel smaakvolle variaties dus voor iedere lekkerbek zit er wel iets bij. Echt Spaanse Tapas zijn een heerlijke verfijnde delicatesse. Het is weer eens iets anders. Een heerlijk feestelijk gerecht!

Tapas buffet vanaf € 16,50 p.p.

Bel of e-mail even met Emmy of Wilma over de tapas mogelijkheden. Wij bieden via de Spaanse catering al een veelzijdig Tapas buffet aan vanaf € 16,50 p.p. De tapaskaart gaat veel verder dan deze hapjes. Kijk eens op tapas idee. Wij komen graag bij u langs met spaanse catering op maat.

Wilt u ook eens een keertje zelf tapas maken met uw vriendinnen of werk? Kom dan ook eens langs bij onze kookworkshop spaans. Hierbij maak je zelf onder begeleiding van Emmy en/of Wilma de lekkerste tapas zelf klaar.

Vraag stellen